SOLEKO s.p.a. ITALIA produce o gama vasta de solutii pentru intretinut si curatat toate tipurile de lentile de contact moi aflate pe piata.
Solutiile QUEENS sunt produse in laboratoarele SOLEKO sub stricta supravegherea celor mai buni profesionisti in domeniu.
SOLEKO s.p.a. ITALIA este cunoscuta pe plan international datorita profesionalismului si calitatii tuturor produselor produse in propriul laborator.

Producatorul pune la dispozitie atat o gama usuala de solutii pentru curatarea,intretinerea si hidratarea lentilelor de contact marca Soleko cat si a oricaror tip de lentile de contact moi de pe piata sub diferite gramaje, dar si o gama larga de solutii mai performante pe baza de ACID HIALURONIC care  permit o buna  hidratare pe o perioada mai lunga  timp a purtarii lentilelor de contact moi.

De asemenea Soleko produce si o gama de solutii de curatare si ingrijire a lentilelor dure RGP (gaspermeabile).

Pentru mai multe amanunte va rugam sa contactati distribuitorul.
PENTRU SANATATEA DUMNEAVOASTRA ALEGETI INTOTDEAUNA PRODUSE ORIGINALE!
FACEBOOK
soleko_certificazioni (2).jpg
6r7j-leq678bgaxg-ugbm2
DESPRE NOILENTILE CONTACT NOU! SOLEKO QUEENS OROSSOLEKO QUEENS SOLITAIRE COLORSOLEKO TRILOGY COLORSOLEKO TWINS COLORLENTILE DE CONTACT PENTRU VEDEREPACHETE LENTILE DE CONTACTSOLUTII CURATAT LENTILEMARCA QUEENSMANEVRARE LENTILECONTACTCERE OFERTA
$_1