PLASTOD a fost fondata in 1951, dupa experienta in domeniu medical inca din 1915 ajungand in zilele noastre sa fie una dintre cele mai cunoscute si cautate companii in domeniul producatorilor de plasturi ata pentru farmacii,spitale dar si pentru uz personal
PLASTOD produce anual pana la 400 de miloane de plasturi si 100 de milioane de comprese atat pentru Italia cat si pentru intreaga lume.
PLASTOD a ajuns astfel una dintre cea mai cautate firme din sectorul comercial cat si de catre cei mai pretentiosi operatori sanitari, misiunea numarul unu fiind de a asigura si garanta inainte de toate maxima calitate, eficacitate si siguranta produselor.
logo.png certiquality.jpg
PLASTURI OCLUZORI
Datorită formei anatomice, se adaptează perfect zonei perioculare. Adezivii folosiţi permit o dezlipire uşoară, nedureroasă, prezentând adezivitate şi rezistenţă perfecte. De asemenea, permit pielii să respire, evitând transpiraţia, şi oferă confort maxim, chiar şi când ocluzorul este folosit un timp îndelungat. Plasturii sant disponibili in culoarea alb, culoarea pielii, iar pentru copii si cu modele speciale create pentru a face tratamentul cat mai placut.
  • KIDS (color) 7,2 X 5,6 cm 21 (buc)
  • REGULAR 7,2 X 5,6 cm 21 (buc)
  • HYPODRESS 6,5 X 9,5 cm 10 (buc)
  • HYPODRESS 6,5*9,5 cm 50 (buc)
  • JUNIOR 6 x 4,8 cm 21 (buc)
77u7.JPG farma kid.JPG rafma plasto.JPG regular.JPG uyu.jpg yy.jpg imgresize.php.jpg kid.JPG
FACEBOOK
PENTRU SANATATEA DUMNEAVOASTRA ALEGETI INTOTDEAUNA PRODUSE ORIGINALE!