BINE ATI VENIT IN LUMEA FRUMUSETII
LA DUMNEAVOASTRA ACASA!
Ilift este cea mai avansata tehnologie de ultima ora in lumea esteticii si cosmeticii din intreaga lume in ceea ce priveste utilizarea la domiciliului a gamei de produse Ilift si LaserLift botAction, pentru prevenirea formarii ridurilor cat si pentru imbunatatirea in scurt timp si cu rezultate rapide a tenului. Ilift ajuta la reducerea adancimii ridurilor, imbunatatind textura si luminozitatea pielii redand fermitatea muschilor faciali in numai 16 minute de tratament, chiar la domiciliu.
Multumita celor patru programe, ilift combina actiunea ionilor, a razelor infrarosii si micromasajul cu principiile active ale formulei laserLift botAction, obtinand astfel mai multa luminozitate, un ton muscular mult mai intarit si o curatire a tenului in profunzime.
Propietatile unice ale lui ILIFT este combinatia de ioni negativi si pozitivi: energia acestora atacand in profunzime bacteriile pielii si intarind astfel celule pielii. Contactul mainii cu cei doi senzori laterali de pe aparat permite emiterea de ioni pe tot parcursul duratei tratamentului, acestia ajutand la usoara absorbtie la nivelul pielii a serului laserlift botAction.
Razele infrarosii imbunatatesc circulatia vaselor de sange grabind astfel metabolismul. Ridicarea temperaturii la nivelul pielii ajuta la imbunatatirea circulatiei stimuland producerea de elastin si collagen.
Micro-masajul intareste elasticitatea pielii,redand tonicitate si intinerire vizibila.
Vibratiile stimuleaza tesuturile cele mai adanci, accelerand metabolismul,hranind membranele celulare si revigorandu-le in aceelasi timp.
Laserlift botAction este cea mai noua formula destinata tratamentului anti-imbatranirii,combinand o gama a principiilor active impreuna pentru prima data: Acetyl Hexapeptide, Rose Hips Extract, Equisetum Glycolic Extract, Soybean Protein&Hyaluronic Acid.
Inteligenta ILIFT usureaza astfel penetrarea substantelor active necesare pielii prin linia de produse laserlift botAction.
Kitul ilift include:aparatul Anti-Aging Ion Therapy, incarcator de baterie, 30ml Laserlift botAction Serum si optional laserlift botAction crema 50ml.
Picture7.jpg Picture8.jpg
Actiunea ILIFT combina ioni negativi cu ioni pozitivi,
razele infrarosii si micromasajul.
Intregul tratament are 4 faze:
Faza 1: CURATIREA
(ioni negativi, raze infrarosii si micromasaj)
  • Curata fata in intregime indepartand si omorand bacteriile.
  • Pastreaza PH neschimbat
  • Imbunatateste calitatea pielii grase sau acneeice
Faza 2 :MASAJUL(ioni negativi/pozitivi,raze infrarosii si micromasaj)
  • Reda pielii elasticitatea, tonusul si o pregateste pentru faza a treia.
Faza 3:HRANIREA
(ioni pozitivi, raze infrarosii si micromasaj)
  • Substantele active ale laserlift botActionpenetreaza pielea stabilizand structura biologica a pielii marindu-i elasticitatea si tonificand-o in acelasi timp datorita Rose Hips Extract, Glycoproteins,Hyaluronic Acid si Soybeans Proteins.
Faza 4 : LIFTINGUL
(ioni negativi/pozitivi,si raze infrarosii)
Multumita actiunii noului Acetyl Hexa Peptide, faza a patra reduce tensiunea muschilor precum toxina botulinica dar fara a fi necesar injectarea sau utilizarea altor toxine
Picture11.jpg Picture12.jpg Picture13.jpg Picture14.jpg Picture9.jpg Picture10.jpg
9b5788d23742fe74a50b51ac504b467d.jpg c4e75dd27457778d6e94be32a4eaef44.jpg d3e3f7c4a52b72bd71495b82f3cf11df.jpg Picture2.jpg
FACEBOOK
Synergia ilift cu crema laserLift botAction si serul functioneaza in paralel.Creata cu noul Acetlyl Hexa Peptide, laserLift botAction da rezultate similare asupra muschilor mimici faciale ca si toxina botulinica dar fara a fi nevoie de injectie sau oricare alta toxina.
Ilift a fost introdus pe piata europeana in anul 2004 de catre compania Laser.Com innovator si lider italian in intreaga industrie estetica din lume.
Absenta efectelor colatorale si usurinta cu care poate fi folosit a facut ca ilift sa ajunga astazi cel mai util si folosit aparat din gama home cu rezultatele cele mai bune din intreaga gama de produse cu uz estetic pentru acasa.
PENTRU SANATATEA DUMNEAVOASTRA ALEGETI INTOTDEAUNA PRODUSE ORIGINALE!